Zelfstandige koffieEen éénmanszaak starten is altijd spannend – maar vandaag de dag zijn er heel wat tools voorhanden om je op weg te helpen. Ik lijst hier graag mijn drie favorieten even op:

1. WordPress
Een eigen site maak je met WordPress supermakkelijk. Zo hoef je geen grote kosten te maken en ben je toch aanwezig op het world-wide web. Ook als je hoopt te groeien kan je perfect zo starten. Mijn vriend Jonas begon met de eerste versie van zijn groothandel Real Vapor ook gewoon met een kleine WordPress blog. Groeien kan je dus nog op een later stadium!

2. WaveApps
Met WaveApps beheer je makkelijk al je facturen. Je kan je boekhouder gewoon toegang geven tot je backend, en zo is het ook voor hem/haar een stuk makkelijker. Ècht een no-brainer, ik gebruik WaveApps al een paar jaar ondertussen en ben er superblij mee!

3. PicMonkey
Met PicMonkey maak je alle grafische zaken op een makkelijke, simpele en vooral goedkope manier. Ik betaal voor een jaarlijks abbonement, maar dat hoeft zeker niet om van deze krachtige online beeldbewerker gebruik te maken!

Beginnen van een éénmanszaak: enkele boeiende tools.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *